Mikään ei tunnu olevan naisilla pysyvästi riittävän hyvin. Jos on käynytkin niin, että asiat ovat miehen ja naisen välillä sattumoisin sattuneet olemaan hyvin, liian pitkään, niin naiset pitkästyvät ja tekevät jonkun tempauksen, jolloinka asiat eivät enää olekaan hyvin. Kun asiat ovat välillä päin helvettiä, vasta silloin asiat ovat oikeasti hyvin.

Tuohon tautiin ei ole lääkettä keksitty. Jos mies käyttäytyy pitkään erittäin hyvin ja naista kunnioittaen, niin nainen sen sijaan, että olisi vain tyytyväinen, alkaakin suuttua mitä pienemmistä asioista. Motkotuskiintiö odottaa purkautumistaan. Mitä paremmin mies on käyttäytynyt, sitä pienemmistä asioista nainen alkaa suuttuilla. Saattaapa nainen jopa käydä Kanarialla ystävättärensä kanssa. Senhän tietää mikä sen reissun tarkoitus on. Sekös miestä harmittaa.

Mutta ei hätää. Olen koko tähänastisen elämäni uhrannut sekä itseni, että muiden vuoksi elämäntapaempirismiin tällä saralla eloa ja ajan saatossa keksinyt, en lääkettä, mutta vastalääkkeen, keinona pitää naiset pitkällä aikavälillä tyytyväisinä.

Miehen on naisen ja parisuhteen hyvinvoinnin vuoksi parempi välillä sikailla, kuten vaikkapa lähteä yhtäkkiä ilmoittamatta miespuolisten kavereidensa kanssa baariin, olla vastaamatta kännykkään ja kontata paita oksennuksessa, kuset ja paskat housussa aamuyöllä kotiin. Siis kodin lähettyville, kuten porraskäytävään, halkoliiteriin tai postilaatikon alle sammuminen käy myös oikein hyvin, kunhan vain nainen aamulla viimeistään näkee missä mies on yönsä viettänyt. Liikaa kun ei passaa sikailla, jotta nainen saa olla hankala oikean kokoisista asioista. Nainen nimittäin tuntee enemmän vapautunutta motkotusiloa sisimmässään silloin, kun hän saa sopivan oikean syyn motkottaa, eikä hän näin ollen tunne itseään inhottavaksi turhasta motkottajaksi ja motkota siksi pahan olon vuoksi lisää. Ja katsele taas Kanaria-esitteitä. Liiallinen sikailu taas aiheuttaa eroja ja senlaiseksihan ei välttämättä kannata tilannetta päästää. Oikealla tavalla esimerkkini mukaan toimien, kaikki tulee olemaan pitkällä aikavälillä parisuhdevaltakunnassa kunnossa. Kannattaa myös sinkkuna ylläpitää tuota sikailutaitoa, jotta mies on sitten parisuhteessa luontaisesti naiselle sopivasti sikaileva. Aivan liian moni nuori mies pilaa parisuhteensa liian ns. kunnollisella elämällä ja he jopa luulevat sen olevan markkinavaltti parisuhdemarkkinoilla. Onhan se, mutta vain lyhyellä aikavälillä, sillä heistä ei naisten kyllästymisefektin vuoksi parisuhteen ultramaratoonareiksi ole.

Mainittakoon, että jos esittämääni elämäntyyliä harrastavan miehen nainen ei tuota mallikäytöstäni suvaitse, vaan on saman tien heittämässä miestä pihalle, niin silloin nainen onkin perusluonteeltaan aivan liian tiukkapipoinen luonne, josta syystä hänen kanssaan ei kannata kenenkään itseään kunnioittavan miehen ryhtyä yhteiselämää viettämäänkään. Kyseessä on siis win-win -tilanne, joko saat sikailemalla parisuhteen jälleen loistokuntoon tai pääset ylitiukasta ämmästäsi eroon! Lähtiessäsi voit - kohtelias, avulias ja naisen parasta loppuun asti ajatteleva kuitenkin kannattaa olla loppuun saakka - huikata senlaiselle jännittäjäjustiinalle: "lotnamoro ja kattele vaikka Googlesta mikä ja missä on G-piste!".

Toinen asia tietenkin on se, että miksi nainen yleensäkään suuttuu, vaikkapa miehensä baarireissuista. Siihen ei ole mitään järjellistä selitystä sinänsä. Järjettömiä selityksiä toki sitäkin enemmän, naisilta niitä voikin sitten kuulla. Aina olen tuota asiaa ihmetellyt, että mitä se naisille kuuluu, jos mies vähän juo ja nainen sillä aikaa tekee muuta, kuten vaikkapa jauhaa kaverinsa kanssa paskaa miehestään. Sehän luo molemmille - miehelle ja naiselle - terapeuttista, parisuhteelle voimaa antavaa lisäenergiaa ja jälleen on seuraavalla viikolla kiva käydä yhdessä läheisessä K-Kaupassa ostamassa maksamakkaraa. Minullehan ne naisten juomiseen liittyvät "mitä sä nyt taas" -joikut ovat aina olleet vain kepeää taustamusiikkia, sellaista aboriginaalien ikiaikaista ihmisyyteen kuuluvaa satasäkeistöistä didgeridoolla ja rytmikapuloilla säestettyä perinnettä.

Vaan mukaviahan ne naiset kuitenkin kokonaisuutena ovat. Jouni Hynysen sanoin: "Onhan niillä hyvä perse ja hyvät tissit - kaikki muu on turhaa hifistelyä".