Ihmettelen hieman eilisen lounastusretkeni tapahtumia.

Kävelin eilen alle kilometrin lounastamaan Oulun keskustassa. Rotuaarilla sattui olemaan joku puolustusvoimain soittoryhmä. Sitä siinä tovin kuuntelin mutta yhtäkkiä kesken Akselin ja Elinan häävalssin joku tarttui perseeseeni. Käännähdin katsomaan ja huomasin, että penkillä ryhdittömästi löhöävä, noin viisikymppinen, seitsenkymppiseltä hampaattomalta Mervi Tapolalta näyttävä punakkaposkinen naishenkilö nauroi räkäisesti vieruskaverilleen ja varmaan minullekin. Pakenin paikalta sanomatta sanaakaan. Kääntyessäni pois, näin tumman, vaaleusrajoitteisen naisperseen, ja tuon perseen leveys oli luokkaa Panaman kanava. Laura Ruohola on täysin perseetön tuohon naiseen verrattuna. Vieläkin päässäni ihmettely jatkuu, miten voi olla vaaleusrajoitteellisella naisella niin iso perse. Siitä Suomen lätkämaajoukkueelle, naisille siis, maalivahti, pelkkä ahteri peittäisi koko siniviivan.

Sitten lounastin.

Menin kahdeksan hengen pöytään ja noin 5 sekuntia myöhemmin joku nelikymppinen mies istui suoraan vastapäätäni, vaikka tilaa muuallakin olisi ollut. Siinä se porisi epäilyttävän joviaalisti ja lopulta kysyi, että "kun oot täältä päin, niin oisko sulla mitään menoa iltasella, niin jos lähettäis kaupunkia katsomaan". Joo, ei se käynyt minulle.

Palatessani lounaalta, huomasin että joku viisikymppinen, huolimaton nainen, oli kovasti kännissä ja käveli jonkun kaksikymppisen miehen kanssa kohden majoitushuonetta, selvästikin kuudetta käskyä rikkomaan.

Eli minua kopeloi lounasmatkallani hampaaton juoppo, homo yritti iskeä ja näin, kun huora oli matkalla ansaitsemaan juomarahaa. Kyllä teillä varmasti käy kateeksi.