Viiksimies Kallio lähetti neuvottelemaan. Otetaanko neuvoa antavaa? sipisi adjutantti.

- Mitä, Nauvoa emme ryssille anna! murahti Kovakivi kivenkovaan.

Niinpä puksutti VR:n uusi uljas puksuttaja kohti Moskovaa.

- Met ei sitä talavisottaa haluttais, tehhäänkö rauha, venätti Köpin valturi.

Siihen Teräsmies, viiksimies: te lähitte lokakuussa, nyt on jo välirauha.

Pendoliinot ja suomikonnarit lähtivät paluupostissa Mussolinille, joka konnarien muilutuksen jälkeen roikkui kengännauhoistaan tutkien ruohon kasvua:

- Rai rai, kasvaa rairuoho, olivat viimeiset tuumat.

**********************************************************************

Kansa odottaa, tapani tiedätte, mulkoili Tapani. Jätti taasen medikaalinsa. Lääkäri aikansa hääräsi, lopulta määräsi, vaan Tapani ei hierarkian tanssikutsuun nyökännyt ylösalas. Lenteli pingviinin lailla, lankesi rappusissa vain siksi, että se oli kielletty. Muhkura päässään hymyili tirskien maireana: "siitäs saitte, hihii".

**********************************************************************

Nyrkkeilyliittoja; IBF, WBO, ABC, KISSAKÄVELEE, MITÄLIE. Monta liittoa, monta mestaria. Järjestelykysymyksiä liitot, sovittuja pakkoliittoja. Perustan väriliiton. Siinä punainen on valkoinen. Keltainen on sininen, sininen on valkoinen, vihreä musta, musta kapakalan ulkohuussi. Ruotsin lippu onkin siniristilippu, hähää. Vappumarssijat muka punalipuissaan ovatkin valkoisissa, vahinkona myöntävät; kapitalismi voitti, oodi marssien sille, hiijohoi!

*********************************************************************

Yritän sanoa.

Siihenpä 147-kiloinen nahkaliiveissään röyhtäilevä galliavastainen muokkarisetä: painu takaisin selliisi, huuda vaitina!

Ähä ähä, tännepä eivät tursaan lonkeronne eivätkä nahkaliivienne helmat yllä, muokkarit!

Kuulostelen naapurin salasellissä, kun on tuo stetoskooppikin, jonka Sisiliassa kouluttamani sisilisko toi hännässään, jonka pudotti ja toi liki.

**********************************************************************

Jos menisi vappuna koi simaan, hyvämielin simassa koisimaan. Ei tekisi koista kärpästä, ei kärpäsestä härkästä, josta tulisi matadorin härkäisä juhlava kunniamurha. Tulisi palvontaa niiskuliinojen heijaillessa hiutaleina.

Muista, liinat ovat puista. Ihmisen motoriikka tekee moton, kaataa Amazonissa puun, jotta koin pilaama siman tekijä saisi härkä-areenalla niiskuliinansa.

Koivaikutus. Otsikko halusi ylentää itsensä, joten se alennettiin.

**********************************************************************